Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelelünkre, hogy mindig első kézből értesüljön rendezvényeinkről.
Feliratkozom

Kedves Menyasszony és Vőlegény!
 
Az álom valóra válik? Minden hölgy életében előbb vagy utóbb elérkezik a várva várt pillanat, amelyről kislányként álmodozott, amikor kedvese romantikusan megkéri kezét, hogy legyen a felesége. A nagy eseményt, az esküvőt pedig minden pár szeretné felejthetetlenné tenni. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, első lépésben ki kell választani az ideális helyszínt. Mi ebben szeretnénk segíteni Önöknek.
 
Gondolt már arra, hogy balatoni esküvője legyen? A balatoni hangulat, a nyugodt környezet garancia egy csodálatos és élményekkel teli siófoki esküvőhöz.A Piroska Csárda és Fogadóban meghitt és családias környezetben mondhatja ki a boldogító igent, majd hajnalig mulatozhat kedvére barátaival és családjával. Eleganciát sugárzó és családbarát belső terek várják a házasulandó párt és a násznépet egyaránt. Mi az esküvőn résztvevő gyermekeről is gondoskodunk, gyermek sarkunk kitűnően lefoglalja a számunkra is oly becses apró VIP vendégeket.
 
A Piroska Csárda közel 300 fő befogadására alkalmas helyszín. Széles kínálatú esküvői vacsora választékunkban biztosan Önök is megtalálják az ideális esküvői menüt. A hajnalig tartó lakodalom után az ifjú párt szeretettel várjuk fogadónkban. A vendégek számára 28-30 főig szállást is tudunk biztosítani

Ha a természetben szeretne összeházasodni kedvesével, akkor a Piroska Csárda is alkalmas hely! Csárdánk mellett, kis erdős részben található a házasságkötési kertünk. 
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, kérjék személyre szabott ajánlatunkat. Telefon: +36 84 350 683